kiddyface

Hej på Er.

Idag gick jag upp tidigt för att slippa kö på Nordea (trodde jag), kom dit 10.01 och hade redan då en timmes kö framför mig!! Sen tog mitt bankärende ytterligare 20-25 mins... Det var jag och pensionärerna, yee.
Min älskling sökte upp mig på banken, efter det åt vi god lunch på Vanilj, sen gick vi runt på stan i timmar och köpte lite saker. Allt var bara jättemysigt. Väl hemma drack vi det te vi köpt, mineralte med massa julörter i, gott.
Nu ikväll dricker vi vin och försöker få igång älsklings laptop... försökte formatera om den men den dog 2 ggr... så jag kom på idéen att ställa ut den på balkongen och mycket riktigt, åtta minus gjorde susen, den går som x2000 nu. Håller på att installera WoW, ska speeeela. Hopppas bara att laptopen funkar inne i värmen sen, annars får vi lämna in den imorgon, men de pengarna lägger jag gärna på annat, faktiskt.

Jag ser fram emot imorgon, kallt väder och sol är jättefint. Vi ska till stan igen och köpa lite saker, myspys.

Jag gillar verkligen livet.

PUSS på Er!

det bor en ängel i mitt rum

Nu har jag lov vilket är jävligt skönt. Det mesta i skolan gick bra, klarade till och med matten...väldigt konstigt.
Idag höll jag ett tal i svenskan och min lärare sa att det var ett av de bästa tal hon någonsin hört.

Jag ringde, pappa svarade och jag bröt ihop. Vi grät tillsammans i flera minuter.

Imorgon ska jag ta det lugnt och får besök av Ornella, vi ska laga mat ihop och ha det mysigt.


Jag är tom på ord.


bad romance

Jag känner för att skriva samtidigt som jag inte har någon inspiration...mitt huvud är tomt på smaskiga nyheter och fullt av negativa tal. Jag har bestämt mig, jag lägger matten på is och försöker igen i vår. Jag har verkligen inte hunnit med den. Däremot har jag fixat till bra betyg i de övriga ämnerna, stolt.

Står i kö för att komma in på min server...varför måste alla spela just ikväll för?? Kanske för att det släptes en ny patch idag men ändå!!! Ge plats åt mig va.

Imorgon verkar det bli lussebak hemma hos Sannis, myyys!! Nää nu orkar jag verkligen inte skriva mer.

Puss på Er!

saffranskaka

Jag har just bakat den godaste saffranskakan ever.




Ingredienser:

200 g smör
0.5 g saffran
1 sockerbit
2 ägg
3 dl strösocker
1 1/2 dl vispgrädde
(1 apelsin, rivet skal och saft)
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver

Topping:

100 g smält smör avsvalnat
100 g philadelphiaost
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
(1 citron rivet skal och saft)  - jag använde mig av en halv citron och det blev tillräckligt syrligt.

Garnering:

riven choklad

Gör så här: Sätt ugnen på 175°. Smält smöret till kakan och låt det svalna något. Stöt saffranet tillsammans med sockerbiten i en mortel. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt saffran, grädde, smör, apelsinskal och apelsinsaft. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 40 min. Låt kakan kallna. Vispa samman alla ingredienserna till toppingen till en luftig smet. Bred smeten över kakan och strö över hyvlad choklad. Låt stå kallt till servering.



BAKA OCH NJUT


RSS 2.0